>PEMBUKAAN

Group ini terbuka bagi saha waelah nu ngarasa lulusan atawa pernah saguru saelmu, senasib, seperjuangan di SMPN Cicurug, ti mimiti karuhunna, akina, ninina, bapakna, emakna, mitoha, suamina, istrina, uana, mamangna, bibina, lanceukna, adina, alona, kabogohna, dulurna, tatanggana, babaturanna, jeung sajabanalah, nu cinta ka Almamaterna SMPN 1 Cicurug (d/h SMPN Cicurug).Hatur Nuhun ka para wargi netter Alumni SMPN Ccr nu parantos ngersakeun nyisihkeun pulsana kangge bergabung di Forum urang sadayana ieu. Teu hilap ka rencangan anu fotona parantos ku pribados di jantenken tampilan, kumargi teu nyuhunken heula widi (nuju buntu idea).Selain sarana informasi komunikasi dan silaturahmi melalui Situs Jaringan Sosial, para alumni juga bisa mengisi di blog kita http://alumnismpn1ccr.blogspot.com/ (dalam tahap penggarapan), silahkan mau ngisi cerita saat di SMP dulu, berbagai ilmu apa saja yg bermanfaat (asal ulah ilmu santet az), sharing foto, video, mengisi sejarah berdirinya alamamater kita dari tahun awal berdiri sampai seterusnya (dari Kepala Sekolah sampai Pendidik dan Tenaga Kependidikannya).Sakitu saja ti pribados salaku admin (teu acan janten webmaster akh..) kirang langkungna tina babasana atanapi naon rupi hal tampilan, aplikasi jeng sajabana ti etalah hapunten pisan , kumargi diudag-udag waktos maklum GPRS..hayu urang silih dua’ken naon anu urang lakonan sing janten manfaat dunia akherat, oge teu hilap ka anu berjasa pisan ka urang sadaya nyaeta para Sepuh, Kepala Sekolah, Guru-guru, Staff TU, rencangan sakelas, saangkatan, sahandapen, saluhureun urang doa’keun nu masih jumeneng atanapi nu parantos ngantunken urang (mugi amal ibadahna sing ditampi, ditetepkeun iman islamna kalayan kenging maghfiroh ti Allah SWT. Amin.)WassalamDedi S Ogie (Kelas 1A th 1982, Klas 2B th 1983, klas 3C th 1983 lulus th 1984)
Informasi Kontak
Email: alumnismpnccr@gmail.com
Situs Web:
http://alumnismpn1ccrg.blogspot.com/

Insya tidak akan lama lagi akan saya buatkan website dengan domain dan hosting yang gratisan lagi,,,Tunggu peluncurannya..
Facebook:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1167676320&ref=profile#/group.php?gid=50806302638&ref=mf
Kantor:
Cicurug dan Jagat Maya
Lokasi:
Galura Mayapada

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: